Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Grenada

Proprietate de vânzare în Grenada

Dacă sunteți în căutarea unui imobil de vânzare în Grenata, trebuie să citiți raportul nostru despre piața imobiliară. Grenada este o țară din Caraibe, formată dintr-o insulă principală și din mai multe insule mai mici. Insula centrală Grenada este poreclită Insula Spicei și își ia numele de la stat, prezintă un teritoriu deluros acasă la plantațiile de nucșoară. Aici este capitala, St. George's, ale cărei case colorate, clădiri georgiene și Fort George din secolul al XVIII-lea au vedere spre portul îngust Carenage. La sud se află plaja Grand Anse.

Grenada se află la nord de Trinidad și Tobago și la sud de Saint Vincent și Grenadine.

Piața imobiliară din Grenada a crescut semnificativ în 2018 și se așteaptă ca această tendință pozitivă să continue în 2019.

Anul trecut a fost un an pozitiv pentru Grenada: după aproape șapte ani de contracție și stagnare cauzată de prăbușirea economică globală, în final vedem tendințe de stabilizare și semne de creștere a pieței imobiliare. Deci, acesta este un moment bun dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Grenada.

Recuperarea pieței din Grenada se datorează recuperărilor economice ale Statelor Unite și Regatului Unit, deoarece majoritatea cumpărătorilor internaționali interesați de proprietăți de vânzare în Grenada provin din aceste două țări. Deși cumpărătorii străini reprezintă doar 7% din tranzacții, cota lor în valoare este semnificativă.

 

Creșterea pieței a fost favorizată și de programul Cetățenie prin investiții (CBI), care a permis diverselor dezvoltări de lux să obțină capitalul necesar prin proprietatea fracționată sau prin vânzarea de acțiuni în cadrul companiei.

Acest program a atins o tracțiune semnificativă. Programul CBI ar trebui să alimenteze evoluțiile imobiliare.

Străinii pot cumpăra teren în Grenada. Străinii trebuie să plătească impozitul pe exploatația de terenuri străine, egal cu 10% din valoarea bunului, care le acordă o licență de a deține terenuri străine.

În general, randamentele sunt de aproximativ 4,3% pentru proprietățile din zonele de coastă din Grenada, centrul pieței de închiriere.

Închirieri pe insule sunt predominant sezoniere, dar această cifră este pentru închirieri pe termen lung.

Piața imobiliară din Grenada continuă să se extindă și să se dezvolte, stabilind un nou record al vânzărilor de proprietăți de vânzare în Grenada. Mai multe proiecte care sosesc în 2018 sunt poziționate pentru a stabili noi nivele de proprietăți de lux.

  •  
    Mutarea în Grenada. Expatriați și locuiți în Grenada

        Urmărind analiza principalelor destinații turistice și non-turistice, ideale pentru a vă realoca, identificăm, fără îndoială, o realitate cu adevărat unică și nereproductivă. Imbinați în Marea Caraibelor, protagonistul necontestat al mini-ghidului nostru astăzi este insula Grenada. Locu ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 21636

DE VÂNZARE Vilă, Grenada, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

2,142,119.11RON
DE VÂNZARE
Vilă

929.03 m²
Recent construita, complet mobilat, 2 etaje casa în frumoasa Grenada, 4 dormitoare (en-dormitor principal), 3 bai, 2 zone de living, bucatarie mare, s...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB